Vinařství Dreissigacker se nachází v Bechtheimu v Německu a patří do oblasti Rheinhessen, která je jednou z největších vinařských oblastí v povodí řeky Rýn. Toto rodinné vinařství převzal v roce 2005 Jochen Dreissigacker společně se svým starším bratrem Christianem po svém otci.

Dreissigacker

Dříve bylo vinařství známé pro výrobu pouze sladkých stolních vín. Po převzetí se však synové rozhodli, že produkci přizpůsobí
svým představám. S v yužitím dobrých klimatických podmínek, jedinečného minerálního složení půdy, ekologie, pečlivého zacházení
s přírodními zdroji a posedlostí pro výrobu vína začali postupně utvářet tvář a kvalitní produkci tohoto vinařství. První kroky vedly k
přeměně konvenčního zemědělství na ekologické, kdy striktně přestali používat jakákoliv hnojiva a pesticidy.

Vinice obdělávají ručně, využívají ekologické prostředky kultivace půdy a rostlina se tak dostává do hlubších minerálních vrstev půdy,
má silnější kořeny, je odolná proti nemocem, což se společně projevuje v úžasné kvalitě pěstovaného vína.

Dnes vyrábějí suché Ryzlinky a další původem převážně burgundské odrůdy. Vlastní 21 ha vinic, kde je následující poměr odrůd: Ryzlink
rýnský (40% ), Rulandské bílé (10%), Rulandské šedé (10%), Chardonnay a další odrůdy. Roční produkce je kolem 160. 000 lahví.