Váš košík je prázdný
Růžové víno se vyrábí z modrých odrůd vín. Je oblíbené pro svou suchost, svěžest a lehkost. Vychutnejte si skvěle vychlazené rosé nejen při letním večeru.
Ať už ochutnáte moravské, francouzské, nebo jiné světové růžové víno z naší nabídky, můžete si být jistí, že vám bude lahodit v horkém létě svou lehkostí, ale potěší vaše pohárky i při dlouhém večeru svou plností. Tím, že pochází ze stejných odrůd jako červená vína, jen se lisují po kratší době ležení na rmutu, získávají jemnou kyselinu a originální ovocné aroma.
Růžové víno se podává vždy skvěle vychlazené. Ideální teplota pro degustaci je mezi 7-12 stupni. V parném létě nic nezkazíte lehkým zředěním do střiku. Perfektně se hodí k salátům, plodům moře, jemným sýrům a grilovanému masu.