Filtrace

Cena a dostupnost

Výrobce

Klasifikace

  • Česká klasifikace
  • Francouzská klasifikace
  • Italská klasifikace
  • Německá klasifikace
  • Španělská klasifikace

Vinařská oblast

Odrůda vína

Obsah cukru

Moravské i světové rosé

Ať už ochutnáte moravské, francouzské, nebo jiné světové růžové víno z naší nabídky, můžete si být jistí, že vám bude lahodit v horkém létě svou lehkostí, ale potěší vaše pohárky i při dlouhém večeru svou plností. Tím, že pochází ze stejných odrůd jako červená vína, jen se lisují po kratší době ležení na rmutu, získávají jemnou kyselinku a originální ovocné aroma.

Vychutnejte si růžové po svém

Růžové víno se podává vždy skvěle vychlazené. Ideální teplota pro degustaci je mezi 7-12 stupni. V parném létě nic nezkazíte lehkým zředěním do střiku. Perfektně se hodí k salátům, plodům moře, jemným sýrům a grilovanému masu.