Váš košík je prázdný
Ernest Hemingway, známý jako „Papa“, byl mužem mnoha tváří – spisovatel, volnomyšlenkář, dobrodruh, sportovec a především milovník života. Jediné, čím nikdy nebyl, je pasivní divák. Neustále cestoval po světě, od jednoho přístavu k druhému, sbíral příběhy, kdy každý další byl epičtější než ten předešlý.
Rum Papa’s Pilar, pojmenovaný po samotném Hemingwayovi a jeho lodi Pilar, vznikl s cílem zachytit jeho odvážný přístup k životu. Je poctou Hemingwayovým dobrodružstvím a zároveň inspirací pro ta vaše.
Co odlišuje rum Papa’s Pilar?
Perfektní výběr rumů
Rumy jsou vybírány stejně, jako když Hemingway hledal svá dobrodružství. Ron Call, mistr blender, sám osobně cestuje a dohlíží na výběr těch nejlepších rumů z celého karibského regionu, a to na základě jejich stáří, charakteru a jedinečných chuťových profilů.
Rumy pocházejí z těchto zemí: Dominikánskou republiku, Panamu, Venezuelu, Barbados a USA (Key West).
Mistrovské blendování
Proces míchání je dokonalým spojením umění a vědy. Pečlivě vybrané rumy se mísí tak, aby se jejich chuťové profily navzájem doplňovaly a vytvářely harmonický celek. Pod vedením zkušeného blendera vzniká produkt, který ztělesňuje to nejlepší z každého jednotlivého rumu – dokonalá ukázka toho, že celek je více než jen součet jeho částí.
Unikátní zrání
Ron Call věří, že sudy jsou duší každého stařeného rumu, zatímco master sommelier Andy McNamara pečlivě hodnotí každý sud a odhaduje, jaký vliv bude mít na finální chuť. Sudy jsou vybírány se stejnou péčí, jako samotné rumy.
Blonde rum: Dvojité zrání – nejprve v sudech po bourbonu, poté v sudech po Sherry Oloroso.
Dark rum: Trojité zrání – v sudech po bourbonu, portském vínu a nakonec v sudech po Sherry Oloroso.
Každá lahev Papa’s Pilar vypráví svůj příběh díky propracovanému designu: