Váš košík je prázdný
Seznamte se s jemným japonským ginem Etsu z ostrova Hokkaidó. O tom, že půjde o více než příjemný zážitek, svědčí už název – etsu totiž v japonštině znamená „potěšení“.
Gin Etsu je destilován v palírně Asahikawa na severním ostrově Hokkaidó v Japonsku. Jde o vůbec první japonský gin, který se dostal na zámořský trh.
Objevte příběh japonské palírny Asahikawa, kde se rodí gin Etsu
Etsu je gin ručně vyráběný podle tajné receptury založené na výtažcích z botanicals pěstovaných v Japonsku a jiných asijských zemích. Kromě tradičního jalovce obsahuje např. japonský pepř, japonské čajové lístky, kůru zeleného hořkého pomeranče, koriandr, lékořici nebo anděliku a také pramenitou vodu z pohoří Taisetu. Charakteristickou chuť a svěží květinové aroma mu dodává asijský citrus Yuzu. Jak pít gin Etsu? Můžete si z něj namíchat koktejl, například klasický gin s tonikem. I přes 43 % alkoholu je ale tak jemný, že si ho můžete vychutnat také čistý nebo na ledu. Během jediného doušku vás přenese do vzdálených asijských zemí.
Čeho si na ginech Etsu všimnete jako první, je design etikety, který nenechá nikoho na pochybách, že jde o gin pocházející z Japonska. Je na ní vyobrazená geisha na lotosovém květu, která má na hlavě svatyni patřící k místnímu rozšířenému náboženství šintoismus. V naší nabídce najdete hned několik druhů Etsu ginů: klasický Etsu Japanese Gin, svěží Etsu Double Yuzu Japanese Gin, ovocný Etsu Double Orange Japanese a jemný, skvěle vyvážený Etsu Pacific Ocean Water Japanese Gin.