Château Laville Bertrou Minervois-La-Livinire
[šató lavil bertu minervoá la lyvinijé]
- Komplexní a aromatická vůně s tóny borůvek, ostružin, třešní a lékořice. Bohatá a plná chuť s kulatými tříslovinami a tóny červeného ovoce a tmavých bobulí, v delším zavěru tóny dřeva po zrání v sudu.
- Víno má přes 14% alkoholu a dobře doprovodí červená grilovaná masa, zvěřinu nebo zralé sýry.
- Zraje 10–12 měsíců v dubových sudech.
- Syrah, Grenache, Carignan, Mourvèdre
399 Kč
Získejte lepší cenu Nakupte nad 6 000 Kč s DPH a získejte lepší cenu 369 Kč
Dostupnost na prodejnách v Praze, Brně a Ostravě
-
Prodejna Praha - Anděl
skladem 2 ks, odběr možný ihned
-
Prodejna Praha - Náměstí Míru
na dotaz
-
Prodejna Praha - Panská
na dotaz
-
Prodejna Praha - Pražského povstání
na dotaz
-
Prodejna Praha - Dejvice
na dotaz
-
Prodejna Praha - Holešovice
na dotaz
-
Prodejna Praha - Karlín
na dotaz
-
Prodejna Brno
skladem 4 ks, odběr možný ihned
-
Prodejna Praha - Palmovka
na dotaz
-
Nově otevřeno
Prodejna Ostrava
na dotaz
Kód produktu: 013013
Nákupem získáte 25 bobulí.
Dostupnost na prodejnách v Praze, Brně a Ostravě
-
Prodejna Praha - Anděl
skladem 2 ks, odběr možný ihned
-
Prodejna Praha - Náměstí Míru
na dotaz
-
Prodejna Praha - Panská
na dotaz
-
Prodejna Praha - Pražského povstání
na dotaz
-
Prodejna Praha - Dejvice
na dotaz
-
Prodejna Praha - Holešovice
na dotaz
-
Prodejna Praha - Karlín
na dotaz
-
Prodejna Brno
skladem 4 ks, odběr možný ihned
-
Prodejna Praha - Palmovka
na dotaz
-
Nově otevřeno
Prodejna Ostrava
na dotaz
Původ
- Výrobce vína Gérard Bertrand
- Země původu: Francouzská vína
- Vinařská oblast: Languedoc-Roussillon
Vlastnosti
- Obsah alkoholu: 14 %
- Objem: 0,75 l
- Obsah cukru: Suché
- Odrůda vína: Cuveé červené
- Klasifikace: AOC
- Konzumace: po 2. roce
- Ročník: 2018
- Dekantace: ne
- Archivace: 3-8 let
- Počet v kartonu: 6 ks
- Kategorie, třída: 5
- Intenzita: 5
- Složení: obsahuje siřičitany
Gérard Bertrand
Georges Bertrand, otec Gérarda, byl v 70. letech vizionářem a průkopníkem výroby kvalitních vín v Languedocu. Jeho vášeň k vínu a nadšení pro inovace byly základem k vybudování moderního vinařství. Již od roku 1975 se na výrobě vína podílel jeho syn Gérard, který se po nenadálém úmrtí otce, v roce 1987, ujímá vedení