Historie tohoto rodinného vinařství se datuje do roku 1976, od kdy se rozloha vinic zvýšila z 5 na 15 hektarů – všechny jsou pod osobní péčí členů rodiny. 90 % vinic je osázeno červenými hrozny – nejdůležitějšími odrůdami jsou Zweigelt, Blaufränkisch a St. Laurent.

Od roku 2005 se všechny hrozny zpracovávají v novém vinařství v Golsu, které je ideálně rozvrženo pro zpracování hroznů právě z 15 hektarů.

Nepočítá se zde s dalším zvyšováním produkce – spíše se zaměřují na kvalitu zpracování a zvýšení kvality vín. Od roku 2007 vyrábí všechna vína v souladu s biodynamickými principy. V nabídce jsou vína od lehkých bílých až po těžká červená – všechny hrozny jsou bez rozdílů zpracovány stejným postupem a se stejnou péčí.

O vinařství se současnosti stará Judith, která po vystudování vinařské školy získala praxi v takových vinařstvích jako je francouzské Cos d´Estournel, italská Braida nebo chilský Errazuriz. Je zodpovědná za celé vinařství – od vinohradnictví, přes zpracování, vinifikaci a školení vín ve sklepě až po prezentovaní vín jak v Rakousku, tak i v zahraničí.